Teatrul Nottara a programat pentru miercuri, 16 noiembrie și joi, 1 decembrie, de la ora 19:00, la Sala Horia Lovinescu – “ALCOOL”, un spectacol realizat de către regizorul Mihai Măniuțiu pe versurile lui IonMureșan și muzica fascinantei Ada Milea.

Ţi-am tot spus, acoperișul e spart

Noaptea vad stelele / cȃnd stau ȋntins ȋn pat

Cȃnd ploua… și-n farfuriile noastre ploua

Cȃnd e soare… și-n farfuriile noastre e soare

Repara, repara, repara acoperișul… Te-am tot rugat

Repara, repara, repara acoperișul… Acoperișul e spart

Casa noastra e neagra, cȃnd cerul e negru

Casa noastra e roșie, cȃnd cerul e roșu

Nu mai avem… Un ȋnauntru al nostru și-un afara al nostru

ALCOOL este un spectacol la granița dintre teatru și muzică, dintre umor și amărăciune, dintre speranță și damnare, dintre luciditate și uitare, dintre o lume care ar putea fi luminoasă, dar se îngroapă singură într-o prăpastie. Montată sau nu, muzica Adei Milea are o doză de teatralitate intrinsecă născută din jocul de cuvinte, de sunete, de instrumente, de voci. Cântecele sunt aproape piese cu personaje, sunt povești care nu sună niciodată la fel și pe care le poți vizualiza cu ochii minții fie că ești într-un bar la subsol, în aer liber sau într-o sală de teatru (Oana Bogzaru, Yorick.ro)

Biletele se pot achiziționa online, direct de pe site-ul Teatrul Nottara (www.nottara.ro) dar și în format fizic, de la casa de bilete a teatrului.

ALCOOL

Versuri: Ion Mureșan

Regie: Mihai Măniuțiu

Scenografie: Adrian Damian

Coregrafie: Vava Stefanescu

Muzica originală: Ada Milea

Light-design: Cristi Șimon

Cu: Ada Milea, Vava Ștefănescu, Ada Navrot, Crenguţa Hariton, Ioana Calotă, Gabriel Răuţă, Alexandru Jitea, Bobo Burlăcianu, Alex Neagu, Vladimir Ivanov.