Adevar sau provocare?

Doua cupluri: George si Martha, Nick si Honey. Si povestile lor. Povestile lor  despre viata. Povesti adevarate. Sau nu. Nu ai cum sa-ti dai seama. Toata piesa este ca un joc, din care scapa cine poate.

De la momente de tandrete, ale cuplului Nick – Honey venit in vizita la o ora tarzie (dupa o alta petrecere) la George si Martha, la momente de nebunie (Martha, George si Honey), tot jocul pe care il fac cei patru, te face sa te gandesti daca este sau nu ceva real in toata povestea lor. Replici scurte, amuzante, condimentate cu un strop de alcool fac din aceasta drama, o comedie. Pana la un punct.

Mars si deschide usa, striga Martha la musafirul ei. Nu sunt valet ,raspunde musafirul. Poti sa fii valet o perioada, iar pe urma poti sa avansezi. Mars la usa! urla pur si simplu femeia.

Este povestea noastra, a tuturor. Cum sa razbati in societate, cat esti de interesat de partea financiara intr-o casnicie si pana unde mergi cu o iluzie, atunci cand iti iubesti jumatatea, definesc cele patru persoanje din Cui i-e frica de Virginia Woolf.

Realitate sau iluzie? Cine stie diferenta?

Cei care dau viata personajelor si va provoaca sa intrati in jocul lor sunt:

George: Ionut Grama

Martha: Florina Gleznea

Honey: Sinziana Nicola

Nick: Emil Mandanac

Dupa un text de Edward Albee in traducerea lui Ionut Grama.

Un spectacol de: Mariana Camarasan & Alexandra Penciuc.