Cu Romantic Fools am redescoperit un nou element, atat de prezent in viata noastra, pe care il gasim sub mai multe forme. Este vorba de dragoste. Dragostea e diferita. O putem gasi in diverse forme: intalniri, dorinte, romantism si … dragoste.

Spectacolul Romantic Fools, in regia lui Toma Danila, te trece prin toate aceste stari. Un vodevil pe care il indragesti de la inceput pana la sfarsit, care te face sa te indragostesti de personajele sale si sa doresti sa fii parte din el. Parca – parca ai incerca unul. Poate doar pentru a condimenta putin relatia in care te afli.

Regizorul – cred ca e prima data cand regizeaza, pentru ca eu il stiu de pe scena – si-a ales cu grija actorii: Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Rolando Matsangos, Andrei Mateiu si Alexandru Conovaru, pe care ii putem admira in relatii inerente femeie-barbat. Talentati, deliciosi, efervescenti, misteriosi.

Ne delectam cu situatii familiare, bazate pe prototipuri de femei si barbati si intalnirile dintre acestia, cu o componenta predominanta: blind date, obesesie feminina, omul din Neanderthal, perfectiune, amor in trei sau much ado about mutton, spectacolul pe care il propune talentatul Toma Danila este energic, plin de umor, putin indecent, iesit din tipare si fara prejudecati.