O lume intreaga astepta sa faca primul pas! Asa s-ar descrie in cateva cuvinte debutul lui Florin Piersic jr in lumea scriitorilor, odata cu primul lui roman.

Romantic Porno este un roman mult asteptat, incepand cu autorul si terminand cu cititorii sai. Te fascineaza inainte sa apuci sa-l deschizi. Jocul inimilor de pe coperta, culoarea si apoi titlul te fac curios. Oare ce se ascunde dincolo de coperta?. Te intrebi in mintea ta si curios vei fi sa afli si raspunsuri.

Cu o maiestrie aparte, demna de invidiat, Florin Piersic jr. isi creioneaza personajele simplu, fara artificii si te face sa te intrebi eu cine sunt de aici. Te regasesti treptat in fiecare dintre ele: actor, nebuna, Sophia, Cavanosa. Pentru ca si daca nu ai fost niciodata actor, cu siguranta in mintea ta ai jucat un rol pentru un spectator ales de tine. Si daca nu ai fost niciodata nebun/a dupa cineva, inseamna ca nu ai iubit niciodata. Iar Sophia, Sophia este fiecare dintre noi atunci cand intalneste pe cel/cea care te face sa vibrezi. Cavanosa poate nu-i asa usor de imaginat, dar cu siguranta in mintea ta iti spui peste zece ani, o sa devin bogat. Atat de bogat, incat nu ai sa poti sa ma atingi.

Desi romanul este scris intr-un limbaj dezinhibat, Florin Piersic jr. pastreaza o eleganta si o finete de la inceput pana la sfarsit, te fascineaza prin reactiile vulcanice ale sentimentelor pe care le starneste si il traiesti atunci cand citesti, incat ajungi sa te intrebi oare s-a intamplat pe bune?. Si asta pentru ca reuseste sa iti patrunda incet, incet in suflet cu fiecare pagina pe care o parcurgi.

Romanul este o carte dedicata femeii. Femeia in toate formele ei: nebuna sau frumoasa, normala sau periculos de atragatoare.

Nu este o carte scrisa de ziua femeii, dar da, a aparut in luna femeii.