Crezi ca mai exista oameni cinstiti, buni si amabili? Numeste zece astfel de oameni. Nu. Numeste trei oameni cinstiti, buni si amabili. Daca poti sa faci asta, ai castigat.

Oare mai exista?  se intreaba spectatorul de teatru.

Poti gasi raspunsul daca si numai daca vizionezi Ultimul Don Juan. O comedie efervescenta,  cu patru personaje: trei femei diferite si un don juan.

Alana, o femeie sofisticata care fumeaza, tuseste si bea jumatate de sticla de J&B in douazeci de minute, mai mult decat un barbat care nu a reusit sa bea atat in 23 ani de casnicie.

Bobbi, actrita in devenire, psiho-somera, venita la New York sa-si incerce norocul, care imparte patul cu Adolf Hitler (o nemtoaica profesoara de canto) si Jeanette, sotia inselata a celui mai bun prieten al don juan-ului, care vrea sa se razbune.

In rolul ultimului don juan: Constantin Cotimanis. Ii tin companie pe rand, timp de 2 ore si jumatate (ce-i drept cu o pauza de 10 minute): Luminita Erga, Raluca Gheorghiu si Victoria Cocias.

Piesa Ultimul Don Juan apartine lui Neil Simon, cunoscut dramaturg american si este pusa in scena la Teatrul Nottara de Petre Bokor, in scenografia Victoriei Petrovici.

Si totusi exista! Oameni cinstiti, buni si amabili.